El CF Badalona ha arribat a un acord amb totes les entitats que formen part de l’Associació de Clubs de Futbol de Badalona. A partir d’ara, tots els socis d’aquests equips podran aconseguir una entrada per veure els partits del primer equip escapulat amb un preu reduït.

El CF Badalona i l'Associació de Clubs de Futbol de Badalona han arribat a un acord per fer més gran el vincle que els uneix. Signada ja la col·laboració, a partir de l'enfrontament contra el Nàstic de Tarragona, tots els socis de les entitats futbolístiques de la ciutat que formen part de l'associació prèviament esmentada podran veure els partits del primer equip del CF Badalona per un preu de 5 euros.

Els clubs que es podran beneficiar d’aquest descompte són la Unificació Llefià, el CF Bufalà, el CF Lloreda, el CD Pomar, l’UD Àguila, el CF Sistrells, l'AE La Salut Pere Gol, l'AE Unificació Badalona Sur i el CE Seagull, l'equip femení de la ciutat.

Per aconseguir aquesta entrada a les taquilles del club el dia de partit, només s'haurà de presentar el carnet de soci o sòcia del club corresponent i el DNI.

Recordar, a més, que tots els menors de 14 anys, tenen l'entrada gratuïta