El jugador argentí va arribar al club escapulat l’agost passat. Ara, un cop solucionats els problemes burocràtics, ja pot jugar amb el CF Badalona

Il·lusionat, motivat i amb ganes de tornar a sentir-se futbolista. Facundo Ponzio ha pogut finalitzar amb èxit tots els tràmits burocràtics i ja disposa de la documentació necessària per poder jugar i defensar el CF Badalona.

Així, el davanter ajudarà els homes de Manolo González en atac. Més recursos ofensius, doncs, per al cos tècnic, ja que la plena incorporació al grup de l'argentí se suma a les arribades d’Edu Silva, Marc Mas i Xavi Ferrón durant el mercat d’hivern. 

Ponzio, de 19 anys, va arribar a Badalona aquest estiu passat amb l’objectiu de provar sort a Europa. La burocràcia ha allargat el seu debut amb la samarreta escapulada, però un cop solucionat el problema, ara ja és membre de ple dret de la plantilla del primer equip. D’aquesta manera, si Manolo González ho considera oportú, Facundo Ponzio ja podrà jugar aquest diumenge contra el Sant Andreu de Rubén García.  

 

cfbadalona.net