El CF Badalona ha arribat a un acord amb el davanter Jairo Cárcaba (Gijón, 1992) per a la seva incorporació al conjunt escapulat. Cárcaba, signa pel que resta de temporada.

El jugador s’ha desvinculat del Coruxo, equip del qual formava part aquesta temporada des del mes de setembre. En terres gallegues, ha anotat un gol en 9 partits de lliga del grup 1.

Jairo Cárcaba arriba a Badalona després del seu periple al nord d’Espanya, però ja coneix de sobres el grup 3. Durant la temporada 18/19, va anotar 10 gols amb el Conquense, equip en què també hi havia el nostre segon entrenador Nacho Alfonso, en una primera volta del davanter espectacular.

El bon rendiment mostrat a Cuenca el va catapultar cap a Castelló en forma de reforç hivernal del conjunt orellut. A l’equip de Castàlia hi va marcar 4 gols en 16 partits de lliga aquella mitja temporada, inclòs el de la victòria contra el Badalona en temps afegit que va fer embogir l’estadi.

En la temporada següent, uns problemes al pubis el va fer gaudir de menys protagonisme, i el jugador va ser cedit al Barakaldo, on va anotar 1 gol en 8 partits. A continuació, l’estiu passat va obtenir la baixa del Castelló i va recalar al que fins ara era el seu club, el Coruxo.

Esperem que sigui una etapa molt fructuosa i que puguem celebrar molts èxits plegats. Benvingut a Badalona, Jairo!

#JairoEscapulat #BadalonaÉsFutur