El CF Badalona ha arribat a un acord amb l’extrem dret Toni Larrosa (Badalona, 1997) per a la seva incorporació al conjunt escapulat. Larrosa signa pel que resta de temporada.

El badaloní s’ha desvinculat de l’Izarra, equip del qual formava part aquesta temporada des del mes de setembre. En terres navarreses, ha anotat 1 gol en 10 partits de lliga del grup 2.

Toni Larrosa torna a la seva ciutat natal després de l’experiència a l’Izarra durant aquest inici de campanya 20-21, en la que ha estat un habitual en els onzes inicials en la banda dreta. El jugador és va formar al Bufalà abans de fer el salt al CF Badalona i va ser durant la seva etapa de cadet quan va fer un salt qualitatiu en les files escapulades. Posteriorment, va fitxar pel el Sant Gabriel, el Sant Andreu, i per la Unió Bellvitge per acabar recalant al Prat, club en el que ha militat les darreres 3 temporades i on va aconsegui.

El nou jugador del Badalona és un polivalent extrem dretà que pot jugar per les dues bandes, té molt recorregut, treball en defensa quan toca replegar i un 1 contra 1 vertical com pocs en la categoria. És un jugador molt complet en totes les facetes del joc que de ben segur donarà un plus ofensiu al bloc de Manolo González. 

Esperem que sigui una etapa molt fructuosa i que puguem celebrar molts èxits plegats. Bentornat a Badalona, Toni! 

#BadalonaÉsFutur