Aquesta tarda ha tingut lloc a Montigalà l'acte oficial en què Francisco Grima Aguilera, conegut per tots com a Fran Grima, estampava la seva firma al contracte que el vinculava amb nosaltres fins l'estiu de 2016. Grima, de 28 anys, complirà així la seva tercera temporada al Badalona, després que arribés l'estiu de 2013 procedent del Terrassa de 3a Divisió. Abans de convertir-se en escapulat, el lateral barceloní havia militat al Sant Andreu (en tres etapes diferents), a l'Atlético Baleares i al filial de l'Espanyol.

Si amb Piti Belmonte la seva participació va anar de menys a més el primer any, amb l'arribada de Manolo González a la banqueta Grima s'ha consolidat com un dels jugadors més regulars de la plantilla. De fet, la temporada passada només es va perdre un compromís de lliga, per acabar acumulant 37 titularitats, 7 targetes grogues i un gol a l'estadística personal. El mateix míster s'ha volgut referir al futbolista en aquests termes: “Per a mi, potser va ser el jugador amb el rendiment més alt la temporada passada. Parlem d'un lateral amb un gran nivell defensiu, que pot jugar per les dues bandes i que, a més, té un grau d'implicació del 100%“.

 

Grima, celebrant el seu únic gol amb la samarreta del Badalona fins ara, a Montigalà davant l'Espanyol B  | Foto: Héctor Farrés (VAVEL)

 

Aquesta és la quarta renovació a la plantilla de cara a la campanya 2015/16 després de les de Joan Grasa, Toni Lao i Juan Pablo Amantini. Ara mateix, el nostre primer equip compta amb 12 jugadors.

 

cfbadalona.net