Gran empat del nostre primer equip en un dels camps mes complicats de la categiria, donant una gran imatge davant tot un Hércules.

Els locals han començat portant la iniciativa amb un parell d'aprixmacions sobre la porteria de Marcos, en una de les quals ha hagut d'intervenir davant el xut de Javi Casares. El Badalona mentrestant, ha intentat trobar la velocitat d'Abraham fins al minut 15. A partir d'aquest moment els homes de Manolo González han donat un pas endavant, gaudint de diferents opcions de perill sobre la porteria local. Esteve ha estat el primer en provar-ho amb un xut que ha sortit per damunt del traveser. Posteriorment, ha estat el canari qui ho ha intentat amb dues accions, la primera d'elles en un intent de vaselina en el que no ha pogut sorprendre al porter local.

Malgrat portar el domini territorial, els alacantins no ha creat massa perill sobre la porteria escapulada, gràcies al trebqll encomiables dels catirze jugadors que han participat en el dia d'avui. Raul Torres i Abraham han provat fortuna durant la segona part amb dos xuts des de lluny sense obtenir el premi del gol. Per part local, tqn sols cal destacar un xut de Chechu Flores sense mes conseqüències.

Foto: Jose Navarro – diarioInformación