Poques hores després de signar un nou contracte amb el CF Badalona, Manolo González ha parlat per als mitjans del club. L’entrenador gallec, que estarà al capdavant del projecte del Badalona 2020/21, assegura que està molt motivat per “aconseguir coses grans” i que vol fer un equip “que enganxi a la gent.” Aquestes són les seves paraules:

La renovació: “Estic molt content de poder continuar una temporada més. Tinc moltes ganes d’aconseguir coses grans la temporada vinent. Estic molt motivat. Mirarem de fer un equip dinàmic, que enganxi a la gent.”

El Badalona 2020/21: “El projecte implicarà treballar des del principi, amb temps per aconseguir que els jugadors s’adaptin a la idea de joc. De manera que quan comenci la lliga ens trobem en un punt competitiu molt alt.”

Fitxtages: “No he parlat amb cap jugador que ens pugui interessar. Fins que no se signa el contracte i es tenen les coses clares, no es pot començar res.”

Renovacions: “A partir d’ara avaluarem, amb calma, cada cas. Un per un. El dels tres jugadors amb contracte (Robert Simón, Iván Malón i Álex Sánchez) i el de la resta. Durant la setmana vinent, començarem a parlar, per tractar tots els assumptes amb tranquil·litat.”

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.