En la presentació de Juanma Pons avant els mitjans de comunicació, el nou entrenador del CF Badalona s’ha mostrat agraït i ha revelat que li fa molta il·lusió portar el Badalona al futbol professional. El president, Miguel Ángel Sánchez, ha començat l’acte assegurant que Pons és “una persona de confiança, relacionada tota la vida amb el món del futbol, que va ser jugador del CF Badalona i que, en el seu passat més recent ha estat al Real Mallorca, on era responsable del futbol base”. Sánchez considera que el tècnic madrileny és “la persona ideal per encapçalar el projecte de futur del Badalona.”

Aquestes són les paraules de Juanma Pons en la seva primera compareixença com a entrenador del CF Badalona:

Agraïment i records. “Agraeixo al president i a la junta directiva la confiança que m’han demostrat. Em vaig sentir molt a gust a Badalona com a jugador, vaig conèixer molta gent de qui guardo un gran record”

Cap a la feina. “Avui arrenca un nou projecte. Tenim molta il·lusió i som conscients, per les dates en què ens trobem, que hem d’anar sense pressa i sense pausa”

El Badalona al cor. “Treballava en el Mallorca, que és un equip amb una estructura de futbol professional que acaba de pujar a primera. Però el meu lloc allà era dirigint la pedrera i el que vull és entrenar. Quan vaig saber que el Badalona tenia interès, no m’ho vaig pensar dues vegades. És un club que porto al cor, per com vaig gaudir esportivament i per les persones que hi vaig trobar. És un lloc perfecte per créixer”

Com jugarà l’equip? “M’agraden els equips sòlids en defensa i agressius i ambiciosos en atac”

L’equip que vol. “Comptem amb cinc futbolistes i hem de parlar amb la resta de la plantilla de la temporada passada. Òbviament, volem un equip el més competitiu possible per mirar d’estar al més amunt”

L’objectiu: “Seria agosarat dir que volem pujar de categoria. Prefereixo dir que volem assentar les bases per a professionalitzar el club, per tal de fer el salt al futbol professional. El club i la ciutat estan preparats per a fer-ho”

El seu repte. “És una nova etapa, un repte. Em faria molta il·lusió portar el Badalona al futbol professional”

 

#BadalonaÉsFutur

Foto: Eloy Molina.