Gairebé tres anys després de la seva estrena, l’Estadi Municipal de Badalona tindrà festa d’inauguració. Coincidint amb el partit que disputarem aquest dimecres, 22 de gener, contra el Granada, corresponent als setzens de final de la copa, l’Ajuntament de la ciutat organitzarà un seguit d’actes per celebrar la construcció d’aquesta important instal·lació esportiva.
Tres hores abans de l’inici del partit, a les 18 hores, està prevista l’apertura de la Fan Zone a l’aparcament situat davant de l’entrada principal de l’Estadi, a l’Avinguda dels Vents. Serà un espai amb diferents activitats dirigides a tots els públics, amb el futbol com a fil conductor. A partir de les 20 hores la festa es traslladarà a dins de l’Estadi, on tindrà lloc l’actuació del cantant Miki Núñez, conegut pel seu pas pel programa Operación Triunfo i per la seva participació en el festival d’Eurovisió.
El primer partit que es va disputar al Municipal de Badalona va enfrontar el nostre primer equip amb l’Espanyol B, el 29 de gener de 2017.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.