El Badalona no havia rebut cap xut entre els 3 pals durant la segona part fins que ha arribat el gol de Pedro al minut 89. Coses del futbol, però segurament avui ha estat un pèl massa cruel amb el conjunt escapulat.

El conjunt de Manolo González ha realitzat, molt probablement, el partit més complert de la temporada precisament contra el rival en què més calia: el líder, el Gimnàstic de Tarragona.

La primera ocasió del matx i una de les més clares l’han tingut, precisament, els granes, amb un 1 contra 1 de Carbia que Dorronsoro ha resolt perfectament amb una gran aturada. Era el minut 5. A partir d’aquests primers minuts en què el Badalona semblava més grogui, els locals s’han fet amb el control del matx i han anat tancant el Nàstic al seu camp. Chema Moreno per partida doble, Galindo o Moyano han pogut avançar el Badalona amb jugades claríssimes en els minuts 8, 15, 35 i 45 respectivament. Ho ha intentat un Nàstic amb alguna que altra acció, sempre individual, de Carbia i Oliva. A banda d’això, més crits i croquetes al terra en situacions de pilota dividides que jugades de perill. Ja ho va advertir Manolo González a la prèvia.

A la represa, el guió no tan sols ha estat el mateix, sinó que el Nàstic ni tan sols ha xutat. Novament per les bandes, amb la profunditat de Toledo i Goyo, ho ha intentat el Badalona. Centrades laterals, rematades de Robert fora, la pilota aturada… Per terra, mar i aire, però avui no hi havia manera.

No sortia el Nàstic del seu propi camp fins que al minut 89 s’ha trobat amb un córner a favor. L’exescapulat Lasso ha centrat, Llerena ha relliscat i Pedro ha rematat de cap, amb molta classe, una pilota per introduir-la per l’escaire.

Final injust en un partit en què el Badalona s’ho ha deixat tot, però no ha pogut marcar. Malgrat això, bones sensacions i una gran imatge de l’equip que s’ha de refermar en les properes jornades. El cap ben amunt.

#BadalonaÉsFutur