El CF Badalona ha sumat un punt contra el Llagostera després d’empatar a 0 el partit d’aquest matí a l’Estadi contra el conjunt de la Costa Brava. Amb aquest empat, els escapulats sumen 6 punts en 5 partits i són sisens en una classificació anecdòtica, amb molts equips encara amb fins a dos partits menys.

Pel que fa al partit, el Badalona ha començat molt fort, amb una versió que ha fet recordar la que vam veure contra l’Hospi en la jornada inicial. Néstor ha tingut segurament la més clara del partit només començar, amb un xut que ha marxat fora per ben poc després de fregar en un defensor.

Amb l’entrada de Joel per la banda dreta i Robert en punta, el bloc ha adquirit molta profunditat per aquest costat, i Toledo ha estat un autèntic punyal, sempre generant perill i sent el jugador més destacat de la primera part. Valentín, avui com a carriler, també ha acumulat força incursions pel seu costat i ha tret moltes centrades que han refusat els defensors. El Badalona ha merescut més en els primers 45 minuts que han acabat amb empat.

Després del descans, poques ocasions i moltes imprecisions. El Llagostera ha agafat més protagonisme gràcies a l’endarreriment de posició de Cortés, però tampoc ha fet treballar Alex. El Badalona ho tornava a intentar per les bandes i amb l’entrada d’homes de refresc com Roger i Airam, però no ha aconseguit materialitzar les ocasions. Robusté ha tingut una rematada de cap a 10 minuts del final que ha marxat fora per ben poc i podria haver estat l’1 a 0, però el marcador ja no s’ha mogut.

El proper partit del Badalona serà diumenge vinent, també a les 12 h, al Sagnier, contra l’AE Prat de Pedro Dólera.

#BadalonaÉsFutur