El CF Badalona ha sumat un punt en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Bunyol, a València, en el partit disputat contra l’Atlètic Llevant (1-1).

El conjunt local ha començat el partit amb més domini de la pilota, i fins i tot ha gaudit d’un parell d’ocasions clares amb rematada final de Soberón que no han acabat en gol per poc. Josep Jaume i Alex, en accions separades, també han evitat rematades dels locals després de dues jugades calcades amb passades de la mort. Quan semblava que eren els pitjors minuts pels escapulats, Robert Simón ha aprofitat un regal de la defensa local en una mala cessió per fer pujar el 0-1 després de 17 minuts, marcador amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part, el Badalona ha tingut més presència, però el Llevant ho continuava intentant sobretot buscant profunditat per les bandes, amb els dos extrems, Soberón i Cantero, molt actius i generant molt perill. L’entrada de Galindo i Robusté ha donat confiança als escapulats, que han acabat el partit apretant i han rematat un parell de vegades abans que, novament Robert Simón, tingués la millor ocasió del partit a l’últim minut amb un mà a mà amb Picón, però el seu xut ha anat centrat.

Punt sumat pel Badalona contra un filial granota en un camp en què de moment no hi ha guanyat cap dels dos catalans que hi ha jugat. La setmana que ve, els escapulats tornaran a jugar fora en el darrer desplaçament de la temporada al camp de La Nucía.

#BadalonaÉsFutur