El CF Badalona ha empatat 1-1 contra el Cerdanyola en la quarta jornada de lliga en el partit jugat a l’Estadi aquesta tarda.

Els badalonins han tingut ocasions molt clares, inclosos 3 pals, per guanyar el partit, però no no han culminat en gol les oportunitats de les que han disposat. Jaume Pascual, Toni Larrosa i fins i tot Robusté, amb dues rematades de cap, han pogut marcar el 2-1, però els pals en primera instància o les bones intervencions de Becerra ho han evitat.

El Cerdanyola, però, també ha tingut bones opcions per marcar mitjançant Serramitja, autor del gol contra el seu exequip avui, o Elhadji amb un xut sec en els darrers instants de partit que ha refusat Dorronsoro. El Badalona ho ha intentat per terra, mar i aire sobretot en la segona part, de manera molt insistint i mereixent el gol, però no ha pogut ser i el marcador ha quedat amb l’1-1 gràcies a la diana de l’empat de Ferran Brugué al 81, que 4 minuts després ha vist la vermella per doble groga. Brugué no podrà jugar el proper partit de lliga la setmana vinent al camp del Terrassa.

#BadalonaÉsFutur