El Badalona ha empatat a 0 en la seva visita a l’històric Los Pajaritos de Sòria (0-0). I això que el Numància, el principal candidat del grup per història i pressupost, va començar tenint una bona ocasió al minut 4 amb una passada de la mort que per sort no va trobar rematador.

El Badalona, però, també va tenir ocasions a pilota aturada principalment, amb una falta de Roger Marcé per sobre del travesser o un xut de Ferran des de la frontal semblant a la jugada de Dani Olmo de l’Espanya-Albània. El Numància no va generar més que una segona ocasió perillosa amb una rematada per damunt d’un Dorronsoro molt segur sota pals.

A la represa, va ser justament el Badalona l’equip que va tenir la millor ocasió, quan a l’equador del partit Xavi Molina remata al pal un servei de falta lateral en l’ocasió més clara del matx. A falta de 10 minuts, el Numància es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Fer Roman per doble groga després d’una entrada sobre un Pol Ballesteros molt actiu, però el partit va morir sense més opcions de poder marcar. També van debutar els juvenils Walid i Marc Anglès.

#BadalonaÉsFutur