El CF Badalona ha acabat aquesta atípica pretemporada a dia 11 d’octubre amb un empat (0-0) contra el Granollers, en un partit marcat per l’expulsió de Robert Simón als 38 minuts de joc. El jugador badaloní ha vist una doble groga instantània per una falta i posterior protesta, segons l’àrbitre, que ha marcat el curs del matx. 

Fins el fatídic moment, el partit ha estat força equilibrat. Tots dos equips han tingut ocasions clares, destacant sobretot un xut al pal de Pau que a la segona part es tornaria a trobar amb la fusta. El Badalona ha disposat també de bones oportunitats per obrir la llauna, amb l’exemple més clar en el mà a mà de Chema al minut 30 que per centímetres hauria d’haver pujat al marcador. Jordi Cano també ha protagonitzat bones jugades d’u contra u i ha deixat palès el jugador desequilibrant que és de mig camp endavant.

A la represa, els escapulats han intentat aprofitar la velocitat en carrera dels homes de refresc com Aparicio per llençar algun contracop, però el madrileny no ha atinat en la presa de decisions final i el seu xut al minut 77 ha marxat alt. L’equip ha estat ben posicionat i ha tingut bones possessions tot i disposar d’un home menys. Núñez s’ha trobat, en el dia del seu debut, amb un escenari poc propens a la segona part per dur la batuta del joc, però se li han vist detalls del jugador que s’espera que sigui. Amb tot això, el Granollers s’ha topat dues vegades més amb el pal amb Dorronsoro ja a la porteria, recuperat de la seva lesió a les costelles.

El proper partit del Badalona ja serà en compromís oficial de Lliga contra el CE L’Hospitalet, el proper diumenge a les 18 h. Falta per veure encara si es permetrà l’entrada d’aficionats a l’Estadi. Durant la setmana s’informarà via les xarxes del club. 

#BadalonaÉsFutur