La primera visita de la lliga 2019/20 serà a Andorra, en un partit d’especial interès, perquè serà el primer de l’equip del Principat en aquesta etapa a segona B. El nostre rival ha ascendit directament des de primera catalana després de pagar 452.022 euros, la xifra que va posar la federació espanyola per cobrir la plaça que va deixar vacant el Reus.
En la primera jornada, l’Andorra també va caure davant d’un filial, el de l’Espanyol. Tots dos buscarem, doncs, els primers punts de la temporada.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge, 1 de setembre, 12 hores. Camp d’Esports Prada de Moles.

L’àrbitre: Alberto Lou Ballano (comitè aragonès, 26 anys). Tercera temporada a segona B.

El rival: L’Andorra jugarà el seu primer partit a casa a segona B. En la primera jornada va caure, per 2-0, contra l’Espanyol B.

L’entrenador rival: Gabri García de la Torre. Segona temporada de l’exjugador del Barça, de 40 anys, a la banqueta andorrana. El curs passat, va pujar l’equip de primera catalana a tercera.

Nosaltres: Després de caure en la primera jornada contra el Barça B a l’Estadi, buscarem els primers punts. Durant la setmana, hem completat la plantilla amb la incorporació de Pablo Pallarés.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.