Diumenge al migdia visitem l’Atlètic Llevant a la Ciutat esportiva de Bunyol, un lloc de mal record. L’última vegada que hi vam jugar va ser el 14 de maig de 2017 i vam caure per 4-1, un resultat que ens va privar de jugar el play-off d’ascens a segona divisió. En tot cas, aquest cop arribem després d’haver trencat una mala ratxa i amb ganes de continuar en una bona dinàmica.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 10 de febrer, 12 hores. Ciutat esportiva de Bunyol.

L’àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Comitè balear, 40 anys). Ens ha xiulat deu partits, dels quals hem guanyat tres, hem empatat cinc i hem perdut dos. A l’Atlètic Llevant l’ha dirigit en set ocasions, amb un balanç d’un triomf, dos empats i quatre derrotes.

El rival: L’Atlètic Llevant és el dotzè classificat, amb 29 punts, després set victòries, vuit empats i vuit derrotes en 23 partits. Ha marcat 24 gols i n’ha rebut 23. Com a local, ha guanyat quatre partits, ha empatat sis i ha perdut només un. El seu últim resultat és un 0-1, a Paterna, contra el València B.

L’entrenador rival: Luis Garcia Tevenet. Mai no ens ha guanyat, després de jugar contra nosaltres en quatre ocasions: dues entrenant l’Hércules (0-0 a l’Avinguda Navarra i 1-3 al Rico Pérez), una a l’Oriola (1-1 a l’Avinguda Navarra) i un altre amb l’Atlètic Llevant, en la primera volta (2-1 a l’Estadi).

Nosaltres: Arribem després d’un triomf davant el Cornellà, a casa, (1-0) que ens dóna oxigen i ens deixa en el lloc catorzè, amb 23 punts.

 

Foto: Eloy Molina.