Rebrem un clàssic del nostre grup de segona B, l’Alcoià, que ara es troba en hores baixes. Jugarem després d’haver perdut el primer partit des que Juanjo Garcia va seure a la nostra banqueta. Davant de la nostra gent, esperem tornar a aconseguir tres punts.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 24 de març, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Alfonso Vicente Moral (comitè de Castella-Lleó, 35 anys). No ens ha xiulat mai i al nostre rival l’ha xiulat una vegada, el curs 2013-14, al camp del desaparegut Huracán (0-0).

El rival: L’Alcoià és el dissetè classificat després de sis victòries, dotze empats i onze derrotes en 29 partits. Ha marcat 21 gols i n’ha rebut 34. A fora, ha guanyat quatre partits, ha empatat quatre i ha perdut set. El seu últim resultat és un empat davant el Mestalla, a El Collao (1-1).

L’entrenador rival: Mario Barrera. Ens hi hem enfrontat dues vegades: quan entrenava l’Eldenc, el curs 2016-17, vam guanyar (1-4) i el curs passat, quan dirigia l’Alcoià, vam empatar (0-0) a El Collao.

Nosaltres: Arribem després de perdre contra el Castelló a Castalia (2-1), un resultat que ens manté en la desena posició de la taula, amb 37 punts.

 

Foto: Eloy Molina.