El líder ens visita, diumenge al migdia, en un partit que, si guanya, el convertirà en campió de lliga. Nosaltres, amb la classificació per la copa assegurada, juguem amb l’únic objectiu de sumar el màxim de punts. Queden tres jornades, tenim la victòria assegurada de la pròxima jornada perquè ens toca l’Ontinyent -un equip desaparegut- i encara no hem dit adéu del tot al play-off.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge, 5 de maig, 12 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: David Iglesias Gutiérrez (comitè càntabre, 31 anys). No ens ha xiulat mai, ni a nosaltres ni a l’Atlètic Balears.

El rival: L’Atlètic Balears és el primer classificat, amb 68 punts, després de dinou victòries, onze empats i cinc derrotes en 35 partits. Ha marcat 49 gols i n’ha rebut 29. Fora de casa, ha guanyat quatre partits, ha empatat nou i ha perdut quatre. El seu últim resultat és una victòria a Son Malferit davant el Mestalla (3-2).

L’entrenador rival: Javier Mandiola. Ens hi hem enfrontat dues vegades: la temporada passada, vam guanyar clarament a casa (3-0) i aquesta, vam caure per la mínima a Mallorca (1-0).

Nosaltres: Arribem després d’empatar al Miniestadi, contra el Barça B (1-1), un resultat que ens manté en la novena posició.

 

Foto: Eloy Molina.