Retrobem un vell conegut, Manolo González, en un moment delicat de la temporada. Diumenge a la tarda ens visita l’Ebro en un partit molt important per a nosaltres.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 20 de gener, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Joan Albert Silvestre Cerdà (Comitè valencià, 31 anys). Ens va xiular el partit de la quarta jornada, a Cornellà (1-1). A l’Ebro no l’ha xiulat mai.

El rival: L’Ebro és el dotzè classificat, amb 24 punts, després cinc victòries, nou empats i sis derrotes en 20 partits. Ha marcat 17 gols i n’han rebut 20. Com a visitant, ha guanyat dos partits, ha empatat quatre i ha perdut tres. El seu últim resultat és un 2-1, a casa, contra el València B.

L’entrenador rival: Manolo González. És un dels protagonistes principals de la nostra història recent. Amb 152 partits, és l’entrenador que més vegades ha segut a la nostra banqueta en categoria nacional (segona i segona B). Ja ens hi vam enfrontar en el segon partit de lliga, a Saragossa, i el resultat va ser d’empat a zero.

Nosaltres: Arribem després de caure al camp de l’Espanyol B. Hem començat la segona volta en el lloc quinzè, amb 22 punts.

 

Foto: Eloy Molina.