Ens espera una gran tarda, aquest dissabte, a l’Estadi. Segona eliminatòria de copa, després d’eliminar a l’Oviedo, contra tot un equip de primera divisió: el Getafe CF. Esperem que s’omplin les graderies i que la ciutat gaudeixi d’un espectacle de primer nivell futbolístic.

El dia, l’hora i el lloc: Dissabte, 11 de gener, 19 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Antonio Miguel Mateu Lahoz (comitè de València).

El rival: El Getafe és el setè classificat de primera divisió, amb 30 punts, després de vuit victòries, sis empats i cinc derrotes. Ara mateix, després de complir la millor primera volta de la seva història en la màxima categoria, ocupa posició d’Europa League, però ha estat durant algunes jornades en la zona Champions.

L’entrenador rival: José Bordalás. Fa quatre temporades que entrena el Getafe, la primera d’elles a segona i les altres tres, a primera. Abans, però, va tenir una llarga trajectòria a segona i segona B. Ens hem enfrontat vuit vegades contra ell, quan entrenava el Benidorm.

Nosaltres: En la lliga, acabem la primera volta fora de la zona de descens després de passar-ho molt malament durant els primers mesos. Aquesta eliminatòria de copa ens arriba com un premi, per aixecar la moral i encendre l’ànim de cara a la segona part de la temporada.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.