Després de dos partits seguits fora de casa, diumenge a la tarda tornem a jugar a l’Estadi. Ens visitarà el Gimnàstic de Tarragona, un dels equips més potents de segona B que, així i tot, es troba en zona de descens. Els tres punts són vitals. Hem de guanyar, entre tots, el primer partit de la temporada a casa.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge, 10 de novembre, 17.00 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. (comitè balear).

El rival: El Gimnàstic de Tarragona és el dissetè classificat, amb 11 punts. Jugarà el seu sisè partit fora de casa. Dels altres cinc n’ha guanyat un, contra l’Ebro (0-2); n’ha empatat dos, contra el Barcelona B (2-2) i el València Mestalla (1-1); i n’ha perdut dos més, contra el Lleida (1-0) i l’Olot (2-1).

L’entrenador rival: Xavi Bartolo. Després de dues temporades en el Reus, a segona divisió, s’estrena amb el Nàstic a segona B. De moment, no està aconseguint bons resultats.

Nosaltres: Tot i que la setmana passada vam caure, per la mínima, a Sabadell, el retorn de Manolo González a la nostra banqueta ens ha començat a situar en una bona dinàmica. Tenim molt clar que no serà fàcil. Diumenge, en tot cas, buscarem la primera victòria a casa amb l’ajuda de la nostra gent.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.