Rebrem l’Hércules, diumenge a la tarda, després d’un bon resultat a Lleida i amb ganes de mantenir la ratxa d’imbatibilitat que vam iniciar des que Juanjo Garcia va seure a la banqueta. Tornem a jugar davant d’un rival de la zona de play-off, que també es troba en una bona dinàmica. Haurem d’oferir, de nou, la nostra millor versió.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 10 de març, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: David Recio Moreno (Comitè navarrès 29 anys). Ens ha xiulat dos partits i tots dos els hem guanyat: davant l’Atlètic Llevant, al camp de Montigalà (3-1), i contra el Sabadell, a l’Estadi (1-0). A l’Hércules l’ha xiulat un cop i també va aconseguir la victòria, en el seu cas com a visitant al camp del Llosetenc (0-2).

El rival: L’Hércules és el quart classificat, amb 46 punts, després tretze victòries, set empats i set derrotes en 27 partits. Ha marcat 26 gols i n’ha rebut 20. Com a visitant, ha guanyat cinc partits, ha empatat cinc i ha perdut quatre. El seu últim resultat és una victòria (2-1) com a local, contra el València B.

L’entrenador rival: Lluís Planagumà. S’ha enfrontat nou vegades al Badalona: a banda del partit de la primera volta, amb l’Hércules, quatre entrenant el filial del Vila-real i quatre quan dirigia l’Espanyol B. Ens ha guanyat cinc cops, hem empatat un i l’hem guanyat tres. Com a local, els seus equips ens han superat quatre cops.

Nosaltres: Arribem després d’empatar al Camp d’Esports de Lleida, i de sumar un punt que ens manté en el lloc desè, amb 34 punts.

 

Foto: Eloy Molina.