Diumenge ens visita el Lleida Esportiu, l’únic equip que no ha perdut després de set jornades en el grup tercer de segona B. Arribem al partit després de perdre clarament a Olot, amb moltes ganes de refer-nos davant del nostre públic.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 14 d’octubre, 16.30 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Óscar Martínez Santos (Comitè gallec, 33 anys). La temporada 2015-16 va xiular el Badalona – Lleida (0-2) i també va dirigir el partit que vam jugar a Cornellà (1-1). El curs anterior ens havia xiulat a casa, contra el Saragossa B (1-0). Al Lleida el va xiular la temporada 2014-15, al camp del Cornellà (1-0).

El rival: El Lleida és el tercer classificat després de tres victòries i quatre empats en set partits. Ha marcat nou gols i n’ha rebut cinc. Fora de casa ha empatat els tres partits que ha jugat, contra l’Espanyol B (1-1), el Teruel (0-0) i l’Atlètic Llevant (1-1). El seu últim resultat és una victòria a casa (2-0), contra el València B.

L’entrenador rival: Gerard Albadalejo. S’ha enfrontat dues vegades contra el Badalona, en els dos partits que la temporada passada vam jugar contra el Lleida. A l’Estadi, el resultat va ser d’empat (1-1), el dia en què debutava en partit oficial a la banqueta del conjunt blau. Al Camp d’Esports hi va haver victòria local (2-0).

Nosaltres: Arribem després d’una dura derrota a Olot (4-0), que ens han fet baixar fins a la dotzena posició de la taula.

Els precedents: Abans que es refundés com a Lleida Esportiu, vam jugar deu vegades contra el Lleida, amb un balanç de quatre victòries, quatre empats i dues derrotes. Des de la temporada 2011-12, amb la nova denominació, ens hem vist les cares dotze cops, amb un balanç de tres victòries, quatre empats i cinc derrotes. La igualtat és total, doncs, si sumem els 22 enfrontaments a segona B que hem disputat contra l’equip del Segrià: set victòries, vuit empats i set derrotes. A casa, els hem guanyat tres vegades, hem empatat sis i hem perdut dos.

 

Foto: Eloy Molina.