Dissabte rebrem un rival directe, l’Ontinyent, un dels clàssics de la segona B que, ara mateix, es troba, com nosaltres, en la zona mitjana-baixa de la taula. Ens hi hem enfrontat 19 vegades, comptant tres partits de copa el curs 1963/64 (3-2 a Ontinyent, 2-1 a Badalona i 4-1 en el desempat, en terres valencianes). Dels 16 partits lliga que hem jugat, hem guanyat quatre, hem empatat quatre i hem perdut sis.

Serà l’últim partit del 2018 a l’Estadi i, com cada any, voldrem que sigui alguna cosa més que un partit, perquè ens sumarem a la campanya municipal ‘Cap nen sense joguina’. Per això, tothom haurà d’entrar pagant una entrada-donatiu de 5 euros o bé portant una joguina, nova i no bèl·lica.

El dia, l’hora i el lloc: Dissabte 22 de desembre, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Josué Barrera Santana (Comitè de Tenerife, 27 anys). És la seva primera temporada a segona B i no ens ha xiulat mai, ni a nosaltres ni a l’Ontinyent.

El rival: L’Ontinyent és el quinzè classificat, amb 18 punts, després de quatre victòries, sis empats i set derrotes en 17 partits. Ha marcat 14 gols i n’han rebut 19. Com a visitant, ha guanyat el Sabadell (0-2) i l’Espanyol B (0-1), ha empatat contra l’Alcoia (0-0), el Conquense (1-1) i el Teruel (1-1) i ha perdut contra l’Hércules (2-1), el Balears (2-1) i l’Atlètic Llevant (1-0). El seu últim resultat és un 2-2, a casa, contra el València B.

L’entrenador rival: Vicente Parras. Va substituir Miguel Ángel Mullor en la jornada 12. Ens hi hem enfrontat dues vegades, la temporada passada, i el resultat va ser el mateix: 1-0 a Ontinyent, a favor seu; i 1-0 a Badalona per a nosaltres.

Nosaltres: Arribem després de caure a Mallorca davant l’Atlètic Balears (1-0), un resultat que ens deixa catorzens, amb 19 punts.

Foto: Eloy Molina.