Acabarem l’any a l’Estadi contra l’Oriola, un rival directe. Ho farem amb un somriure a la boca, després de dues victòries sensacionals, davant l’Hércules, a la lliga, i l’Oviedo, a la copa. Serà, a més, un partit especial perquè la recaptació anirà a parar a la campanya ‘Cap nen sense joguina’. L’entrada serà de 5 euros per a tothom, socis i abonats inclosos. També es podrà entrar amb una joguina, nova i no bèl·lica. Que no hi falti ningú.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge, 22 de desembre, 12 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Alexander González González (comitè de Tenerife).

El rival: L’Oriola és el penúltim classificat, amb 12 punts, després de dues victòries, sis empats i nou derrotes. Fora de casa ha jugat vuit partits, dels quals n’ha perdut sis i n’ha guanyat dos. El seu últim resultat és una derrota, com a local, contra l’Espanyol B (1-3).

L’entrenador rival: José FranciscoPatoGrao. Va tornar a la banqueta de l’Oriola el mes de novembre passat, per mirar de redreçar el rumb del conjunt escorpí. Fa deu anys va ficar aquest equip en la promoció d’ascens, en un play-off en què també hi vam ser nosaltres. Ha entrenat també el Cartagenal’ Arroyo, La Roda CF i el FC Jumilla.

Nosaltres: Estem, sens dubte, en el millor moment des de principi de temporada. Sumem dues victòries seguides a la lliga i una tercera a la copa. Sortirem a buscar tres punts que, molt probablement, ens deixarien fora de la zona de descens.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.