Partit de copa a l’Estadi. Ens visitarà un històric, l’Oviedo, que juga a segona divisió. L’eliminatòria es resoldrà a Badalona. Els nostres socis i abonats no paguen, així com els pares dels nens que juguen en els equips de la Fundació Futbol Badalona, que tenen els carnets a la seva disposició a les oficines del club. L’entrada general és de 10 euros.

Com ja vam anunciar, tot i que la intenció del CF Badalona era disputar el partit el dimarts 17 de desembre, o bé el dijous 19, la federació espanyola de futbol va determinar que es jugués el dimecres 18 de desembre. El motiu és que l’Oviedo té programats els seus compromisos de les jornades 20 i 21 de segona divisió el diumenge 15 de desembre i el dissabte 21, i calen tres dies de descans entre la disputa de dos partits. Per tant, és impossible jugar dimarts o dijous.

El dia, l’hora i el lloc: Dimecres, 18 de desembre, 18 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre:
Daniel Trujillo Suárez (comitè de Tenerife).

El rival: Després de 20 jornades, l’Oviedo és el dissetè classificat de segona divisió, amb 21 punts.

L’entrenador rival: Javi Rozada. Va començar la temporada en el filial de l’Oviedo, però els mals resultats del primer equip van fer que substituís Sergio Egea al primer equip a partir del 16 de setembre.

Nosaltres: Dissabte vam aconseguir una sensacional victòria al camp de l’Hércules que ens impulsa en la lliga i ens omple de moral. El partit de copa contra l’Oviedo apareix com una oportunitat per als jugadors menys habituals. L’afrontem amb la màxima il·lusió.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.