Rebrem el Peralada, el penúltim classificat, que la setmana passada no va jugar per culpa de l’aiguat que va caure sobre el seu camp. Només ens hem enfrontat dues vegades contra l’equip gironí a segona B.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 25 de novembre, 17.00 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Alberto González Hernández (Comitè de Castella i Lleó, 30 anys). És l’àrbitre del partit de copa d’aquesta temporada, contra el Villanovense. No ha xiulat mai el Peralada.

El rival: El Peralada és el dinovè classificat després d’una sola victòria, set empats i quatre derrotes en dotze partits. Ha marcat dotze gols i n’han rebut setze. Com a visitant, ha guanyat al camp del Teruel (0-1), ha empatat contra el Sabadell (2-2), el Barça B (0-0), l’Ontinyent (0-0) i l’Atlètic Llevant (2-2); i ha perdut contra l’Espanyol B (3-1). El seu últim resultat és l’empat a la ciutat esportiva de Bunyol, contra el filial granota.

L’entrenador rival: Narcís, Chicho, Pelach. Ens hem enfrontat dues vegades, la temporada passada quan vam jugar contra el Peralada. Vam caure allà (2-0) i a casa, vam guanyar (1-0).

Nosaltres: Arribem després d’un empat de mèrit a la Nova Creu Alta (0-0), un resultat que ens deixa en el setè lloc de la classificació.

Foto: Eloy Molina.