De nou, juguem a l’Estadi aquest diumenge. I després de tres victòries seguides, afrontem amb la màxima il·lusió el partit davant la UE Olot. Si, amb el suport de la nostra gent, aconseguim els tres punts, estarem més a prop del cap de la classificació i més lluny de la cua.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 24 de febrer, 17 hores. Estadi Municipal de Badalona.

L’àrbitre: Francisco José Fernández Cintas (Comitè andalús). Serà el seu primer partit a Catalunya. Mai no ens ha xiulat, ni a l’Olot tampoc. De fet només ha xiulat vuit partits a segona B, tots ells aquesta temporada.

El rival: L’Olot és el vuitè classificat, amb 34 punts, després vuit victòries, deu empats i set derrotes en 25 partits. Ha marcat 24 gols i n’ha rebut 22. Com a visitant, ha guanyat tres partits, ha empatat quatre i ha perdut cinc. El seu últim resultat és un empat (1-1), a casa, contra el Barcelona B.

L’entrenador rival: Raúl Garrido. Ens hem enfrontat tres vegades a ell com a visitants i les tres vegades hem perdut. La primera, quan era tècnic de l’Huracán, la temporada 2015-16 (3-2). Les altres dues, amb l’Olot: 2-0 el curs passat i 4-0 en la primera volta d’aquesta temporada.

Nosaltres: Arribem després de guanyar el València Mestalla a l’Estadi, i de sumar tres punts que en situen en el lloc desè, amb 32 punts.

Foto: Eloy Molina.