Visitarem un històric, el Castelló, que, a més, és el cuer de la lliga. Jugarem sense la pressió que ens dóna el fet d’estar lluny de la zona baixa. Tot i això, com sempre, haurem d’oferir la nostra millor versió per continuar amb la ratxa de set partits seguits sense perdre.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 17 de març, 17.15 hores. Estadi Municipal de Castalia.

L’àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Comitè murcià, 29 anys). Hem perdut els tres partits que ens ha xiulat, sempre en terres llevantines: contra el Mestalla (2-0), la temporada 2015-16; contra l’Elx (5-1) la temporada 2017-18; i contra l’Hércules (1-0), aquesta mateixa temporada. Al Castelló no l’ha xiulat mai.

El rival: El Castelló és el vintè classificat després de tres victòries, disset empats i vuit derrotes en 28 partits. Ha marcat 22 gols i n’ha rebut 26. A casa, ha guanyat tres partits, ha empatat set i ha perdut tres. El seu últim resultat és una derrota davant el Mestalla, a Paterna (1-0).

L’entrenador rival: Óscar Cano. Ens hi hem enfrontat només una vegada, el 26 d’octubre de 2014, quan entrenava l’Alcoià, i vam caure, a El Collao, per 1-0.

Nosaltres: Arribem després de guanyar l’Hércules a casa, després de fer un gran partit (2-1), un resultat que ens manté en la desena posició de la taula, amb 37 punts.

 

Foto: Eloy Molina.