El CF Badalona disputarà, el diumenge 1 de novembre a les 17 h, la tercera jornada del campionat de lliga de 2a “b” subgrup A contra el Lleida Esportiu

El conjunt escapulat torna a l’Estadi Municipal en partit de lliga després de l’empat aconseguit al camp del Nàstic la setmana passada que el situa com a segon classificat.

Al davant tindrà el Lleida Esportiu. L’equip del Segrià està dirigit per Molo, que va arribar al club a l’inici de la temporada passada. Precisament dos mesos després del seu nomenament com a entrenador, el Lleida va treure un punt de la seva visita a Badalona en el partit corresponent a la jornada 5 amb un empat a 1. Va ser el primer punt en 7 jornades del CF Badalona en aquell inici de lliga nefast.

Molo ja va ser jugador de l’equip de la Terraferma durant 4 temporades i 116 partits. Amb el seu fitxatge com a tècnic, el Lleida, ha guanyat la presència d’un home que coneix bé el club i el converteix en un aspirant a estar entre els millors. Jugadors com Abel Molinero, Marc Martinez, Eneko o els exescapulats César Soriano i Quim Araujo són alguns dels noms amb més perill dels del Segrià.

El partit tindrà lloc a l’Estadi Municipal el diumenge 1 de novembre a les 17 hores de la tarda. El matx es podrà seguir per Footters i Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 fm) en directe, i serà a porta tancada.

#BadalonaÉsFutur