El CF Badalona juga aquest diumenge a Montigalà contra l’Olímpic de Xàtiva, l’equip que actualment ocupa la zona de promoció de descens. Els de Manolo González, que ja van guanyar els xativins a la primera volta, tindran la baixa segura de Cristian Carracedo. Lúlu és dubte.

Arriba la segona volta de la lliga regular i el Badalona busca començar-la tal i com va engegar la competició: amb una victòria contra l’Olímpic de Xàtiva. Els escapulats, amb 26 punts a la classificació, reben aquest diumenge el conjunt xativí, en un partit que pot esdevenir clau a final de temporada. Un enfrontament de més de tres punts que, en cas de victòria escapulada, augmentaria les distàncies amb les posicions més baixes de la taula classificatòria, ja que l’Olímpic ocupa plaça de promoció de descens amb 21 punts.

Els catalans afronten aquest partit amb més tranquil·litat que el seu rival, però amb la necessitat de tornar a sumar de tres en tres per poder continuar mirant més cap a dalt que cap a baix. A més, tenen com a objectiu trencar la ratxa de quatre partits sense marcar, una feina que podran dur a terme Abraham i Manu Balda. Tots dos van gaudir de minuts contra l’Huracán i ara afronten el partit contra l’Olímpic de Xàtiva pràcticament recuperats al 100%.

Però no serà fàcil perquè si el Badalona vol tornar a sumar de tres en tres per ampliar les diferències amb la zona perillosa de la classificació, l’Olímpic de Xàtiva també necessita la victòria per escalar posicions i fugir del play-out. Els homes entrenats per Alejandro Sandroni vénen de perdre per la mínima contra l’Hospitalet (1-0), en el primer partit del 2015, i van guanyar el Sant Andreu (2-1), van perdre contra el Nàstic (2-0) i van guanyar l’Elx Il·licità (1-0) en els seus últims enfrontaments del 2014.

Quant a les baixes, els de Manolo González no podran comptar amb Cristian Carracedo, que serà baixa arran de la lesió que va patir contra l’Huracán en una jugada amb Amarilla. Lúlu, que també va abandonar el camp amb molèsties, té un petit esquinç al turmell i serà dubte.

Passi el que passi diumenge, però, el que està clar és que, després de 19 jornades i diferents moments de forma de l’equip a causa de les lesions, els de Manolo González encaren aquesta part del campionat amb els 26 punts assolits, una xifra realment bona, i situats a la zona mitja de la taula.

 

La fitxa prèvia

Partit: CF Badalona – CD Olímpic de Xàtiva

Jornada: Jornada 20

Àrbitre: César Soto Grado (comitè La Rioja)

Horari: Diumenge 11 de gener, a les 12.00 hores

Lloc: Camp Municipal de Montigalà