Visitarem l’històric Rico Pérez per jugar contra l’Hércules, en el partit que tancarà la jornada del grup tercer de segona B. Els alacantins són segons en la lliga, empatats a punts amb el líder, el Vila-real B, després d’un potent inici de temporada. Amb tot, han perdut els dos últims partits a casa.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 21 d’octubre, 19.00 hores. Estadi Rico Pérez.

L’àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Comitè murcià, 28 anys). Sempre hem perdut quan ens ha arbitrat i l’Hércules, sempre ha guanyat. La temporada 2015-16 va xiular el València B – Badalona (2-0) i la passada, va ser l’àrbitre del 5-1 al camp de l’Elx. Als alacantins els va xiular la temporada 2014-15, a casa contra el Lleida (2-0); la 2016-17, també al Rico Pérez, contra l’Ebro (2-0) i la 2017-18, en la visita que van fer al València B (1-2).

El rival: L’Hércules és el segon classificat després de cinc victòries, un empat i dues derrotes en vuit partits. Ha marcat vuit gols i n’ha rebut cinc. A casa ha guanyat dos partits, contra l’Ontinyent (1-0) i l’Espanyol B (2-1), i ha perdut dues vegades, contra el Teruel (0-2) i l’Atlètic Llevant (0-1). El seu últim resultat és un empat (0-0) contra el València B.

L’entrenador rival: Lluís Planagumà. S’ha enfrontat vuit vegades al Badalona: quatre entrenant el filial del Vila-real i quatre quan dirigia l’Espanyol B. Ens ha guanyat quatre vegades, hem empatat un cop i l’hem guanyat tres. Com a local, els seus equips ens han superat tres cops i, en l’últim enfrontament que hem tingut contra ell, quan entrenava el filial blanc-i-blau, vam empatar a dos gols. Va ser el 30 de gener de 2016.

Nosaltres: Arribem després d’un empat amarg a casa (1-1) contra el Lleida, que ens situa en la desena posició de la taula, amb 10 punts.

Els precedents: Hem jugat deu vegades contra l’Hércules des que competim a segona B, amb un balanç de dues victòries, set empats i només una derrota. Les llunyanes temporades 1947-48 i 1948-49 vam perdre les quatre vegades que ens hi vam enfrontar, a segona divisió. En la copa, el curs 1965-66, també vam perdre els dos partits i vam ser eliminats. L’últim precedent al Rico Pérez, la temporada passada, és un empat a zero gols.

Foto: Eloy Molina.