Diumenge, a les 18 hores, visitarem el CF La Nucía per primera vegada a la nostra història. Ho farem, tot i que en una situació molt difícil, a la cua de la classificació, amb les il·lusions renovades per l’arribada de Manolo González a la nostra banqueta. Iniciem una etapa que esperem ens porti a mantenir la categoria.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge, 13 d’octubre, 18.00 hores. Estadi Camilo Cano.

L’àrbitre: David Cambronero González (comitè de Castella-La Manxa).

El rival: El CF La Nucía és el setè classificat, amb 11 punts. Jugarà el seu quart partit a casa. Dels altres tres n’ha guanyat dos, 1-0 al Cornellà i 2-1 a l’Olot, i n’ha empatat un altre, 1-1 davant el Castelló.

L’entrenador rival: César Ferrando. Experiència i compromís. A més de ser l’entrenador del CF La Nucía, n’és l’administrador. En tot cas, amb 60 anys i una carrera a les banquetes que l’ha dut a treballar durant dues temporades a primera divisió, una d’elles a l’Atlético de Madrid, Ferrando és, sens dubte, un dels tècnics més qualificats de la categoria.

Nosaltres: La setmana passada vam tornar perdre a casa, aquest cop contra el València Mestalla, i seguim a la cua de la classificació, amb un sol punt. El retorn de Manolo González a la nostra banqueta, però, obre nous horitzons.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.