Visitarem el Lleida, diumenge a la tarda, amb baixes importants a la defensa, però amb la mateixa determinació que ens ha fet sumar 11 dels últims 15 punts que hem disputat. L’equip de la Terra Ferma, que és tercer i aspira a jugar el play-off d’ascens, també es troba en una bona dinàmica. Ens tocarà fer un altre bon partit i competir al màxim.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 3 de març, 17 hores. Camp d’Esports de Lleida.

L’àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo (Comitè navarrès 39 anys). Ens ha xiulat vuit partits, dels quals hem guanyat tres, hem empatat quatre i hem perdut un. Precisament, l’únic partit que hem perdut amb ell com a àrbitre va ser en la visita al Lleida Esportiu de la temporada 2015-16 (2-0). Al nostre rival l’ha dirigit en catorze ocasions, amb un balanç de tres victòries, vuit empats i tres derrotes.

El rival: El Lleida Esportiu és el tercer classificat, amb 45 punts, després dotze victòries, nou empats i cinc derrotes en 26 partits. Ha marcat 38 gols i n’ha rebut 28. Com a local, ha guanyat vuit partits, ha empatat un i ha perdut tres. El seu últim resultat és una victòria (2-3) com a visitant, contra el València B.

L’entrenador rival: Joan Carles Oliva. Ens hem enfrontat dues vegades a ell, la temporada 2006/07, quan entrenava L’Hospitalet. Vam perdre com a visitants (1-0) i vam guanyar a l’Avinguda de Navarra (3-0).

Nosaltres: Arribem després d’empatar a casa contra l’Olot, i de sumar un punt que ens manté en el lloc desè, amb 33 punts.

 

Foto: Eloy Molina.