Visitem el Municipal d’Olot en un moment molt dolç, després d’haver guanyat els dos últims partits i d’haver esborrat els dubtes que van aparèixer en les primeres jornades. Trobarem un equip que sempre ha estat difícil i que aquest curs encara no ha guanyat davant del seu públic. Serà baixa Miquel Robusté, per acumulació de targetes.

El dia, l’hora i el lloc: Diumenge 7 d’octubre, 17 hores. Municipal d’Olot.

L’àrbitre: Javier Fernández Vidal (Comitè valencià, 33 anys). Ens va xiular la temporada 2016-17 en el partit contra el Cornellà, a l’Estadi (1-1). A l’Olot el va dirigir la temporada passada, a casa i a fora, contra l’Ebro: 2-1 a Saragossa i 0-0 a Olot.

El rival: L’Olot és el dotzè classificat després de dues victòries, dos empats i dues derrotes en sis partits. Ha marcat sis gols i n’ha rebut vuit. A casa ha empatat contra el Cornellà (1-1) i l’Atlètic Llevant (2-2) i ha perdut contra el València B (0-3). El seu últim resultat és una derrota al Miniestadi (2-1), contra el Barcelona B.

L’entrenador rival: Raúl Garrido. Serà el tercer partit que s’enfronti al Badalona. De moment, sempre ens ha guanyat. La temporada 2015-16 amb l’Huracán (3-2) a València, i el curs passat amb l’Olot (2-0) a La Garrotxa.

Nosaltres: Arribem després de dues victòries consecutives, que ens han fet pujar fins a la vuitena posició, amb nou punts.

Els precedents: Mai no hem guanyat a Olot a segona B. Una altra cosa és quan ens enfrontàvem amb l’equip garrotxí en categoria territorial. El cas és que de les quatre vegades que hem visitat el Municipal olotí des del curs 2013-14, hem perdut dues i hem empatat dues més.

L’última vegada: El 21 de gener de 2018, el Badalona de Manolo González va tocar fons al Municipal d’Olot. Els gols de Blázquez i Marc Cosme, un jugador que havia començat la temporada vestint d’escapulat, van deixar l’equip molt a prop del precipici. A partir d’aleshores, però, vam encadenar una ratxa de victòries que, a final de temporada, ens van deixar molt a prop del play-off.

 

Foto: Eloy Molina.