El CF Badalona afronta el partit contra l'Atlètic Balears, a Son Malferit, amb l'objectiu de mantenir la bona ratxa, però sense cap pressió. Si aconsegueix vèncer els balears, l'equip escapulat continuarà una setmana més en posicions de play-off.

Amb la victòria de la jornada passada contra el Vila-real B encara molt recent, un triomf que va significar el tercer de forma consecutiva, el CF Badalona viatja a Mallorca per jugar contra l'Atlètic Balears amb tota la il·lusió del món, després de passar la setmana en posicions de play-off.

Amb l'objectiu de la salvació cada vegada més a prop, els tres punts d'aquest diumenge, doncs, no són pas urgents, però sí que permetrien al Badalona conservar les posicions de privilegi que ha assolit després de sumar deu punts dels últims quinze possibles.

El rival, però, és un Atlètic Balears que des de l'arribada de Gustavo Siviero va a l'alça. El seu retorn a l'equip balear, ja fa pràcticament un mes, ha coincidit amb el ressorgir del conjunt mallorquí, que no coneix la derrota durant aquestes setmanes. I és que les tres victòries i l'empat aconseguit en les últimes quatre jornades han permès al Balears passar d'ocupar la zona de descens a col·locar-se cinc punts per sobre del setzè.

Un conjunt que espera seguir sumant per allunyar-se de forma definitiva del descens i intentar mirar cap amunt, tot i que la diferència amb les posicions de promoció, i, per tant, amb el Badalona, és de vuit punts.

Per aquest partit, Manolo González recupera Prior, sancionat contra el Vila-real B. A més a més, Kevin Gissi, amb el trànsfer, ja es troba a la disposició del cos tècnic. Així doncs, l’entrenador escapulat i els seus ajudants només tenen la baixa de Joan Grasa. 

 

La fitxa prèvia

Partit: CD Atlètic Balears – CF Badalona

Jornada: Jornada 26

Àrbitre: Enrique Sanchís Cambra

Horari: Diumenge 22 de febrer, a les 15.30 hores

Estadi: Son Malferit

Foto: Lluc Martorell – CD Atlètic Balears
cfbadalona.net