Després de la desfeta de la setmana passada contra el València Mestalla, aquest cap de setmana el CF Badalona torna a casa. Diumenge, el camp municipal de Montigalà es tornarà a vestir de gala, aquest cop per rebre l’Alcoyano, amb la mateixa il·lusió que ja va acollir els partits contra l’Hospitalet i l’Hércules. Un camp que també espera tornar a veure com el Badalona surt victoriós o, com a mínim, amb algun punt més a la classificació.

Un objectiu que, aquest curs, només no s’ha complert contra el Reus i el Nàstic, els dos únics rivals que han pogut derrotar els escapulats com a local. A més a més, la brillant victòria contra l’Hércules i el bon triomf contra l’Hospitalet esperonen una afició que, malgrat la desfeta de la setmana passada a terres valencianes (2-0), continua creient cegament en les possibilitats de l’equip.

Els de Manolo González, però, tenen molt clar que el següent pas segueix sent aconseguir els 45 punts el més aviat possible. Contra el València Mestalla, l’equip no va poder aprofitar la seva primera oportunitat, però ara, contra l’Alcoyano, els catalans no volen deixar escapar aquest segon tren. També perquè, amb 42 punts, el que està clar és que una victòria permetria els escapulats continuar molt a prop de la zona noble de la taula, ara mateix a tres punts. Fins i tot, depèn del resultats del Reus i de l’Hércules, podria tornar a passar la setmana empatat a punts amb el quart.

Per afrontar aquest partit, el tècnic recupera una de les seves peces més importants. I és que, després d’un partit de sanció, Abraham Noé, que va perdre’s el partit a Paterna, tornarà a estar sota les ordres de Manolo González. Per contra, aquesta setmana serà Amantini el jugador que haurà de veure el partit des de fora de camp, per acumulació de targetes. Álvaro Vega, amb una contractura, serà dubte.

La fitxa prèvia

Partit: CF Badalona – CD Alcoyano

Jornada: Jornada 29.

Àrbitre: Vila Sánchez (navarrès).

Horari: Diumenge 15 de març, a les 12.00 hores.

Camp: Camp municipal de Badalona – Montigalà.

Foto: CD Alcoyano
cfbadalona.net