Visitem el València B aquest dissabte, en partit corresponent a la sisena jornada de lliga. Mirarem de seguir sumant després de la primera victòria de la temporada, que vam aconseguir contra l’Atlètic Llevant.

El dia, l’hora i el lloc: Dissabte29 de setembre, 18 hores. Ciutat esportiva de Paterna.

L’àrbitre: Rafael Sánchez López (Comitè murcià, 27 anys). Ens va xiular el curs passat contra la Peña Deportiva, a Eivissa (0-1), i al València B, la temporada 2015-16, a casa contra el Lleida (0-0).

El rival: El València B és tercer a la lliga després de tres victòries i dues derrotes. En cinc partits ha marcat set gols i n’ha rebut tres. A casa ha perdut contra el Cornellà (1-2) i ha guanyat a l’Ebro (2-0). El seu últim resultat és una victòria a fora (0-3), contra l’Olot.

Nosaltres: Arribem després de la primera victòria de la temporada, que ens ha fet marxar de la cua de la classificació i ara, amb sis punts, ocupem el lloc dotzè.

Els precedents: Hem visitat el Mestalla catorze vegades, la primera el 31 de gener de 1948, i el balanç de resultats ens és clarament desfavorable: nou derrotes, quatre empats i una sola victòria. L’únic triomf el vam aconseguir la temporada 2009-10, exactament el 24 d’abril de 2010, per 0-1, gràcies a un gol de David Prats.

L’últim precedent: El 16 de desembre de 2017 va tenir lloc l’últim València B – Badalona. El partit, que es va jugar a l’Antonio Puchades de la Ciutat esportiva de Paterna, va acabar sense gols.

L’última vegada: El 13 de maig de 2018, a l’Estadi, vam tancar la temporada passada guanyant per 2-0 el València B. Dos jugadors que encara continuen a la plantilla, Robert Simón i Robusté, van marcar els gols.