Després del primer triomf de la temporada, Ramon Maria Calderé ha mostrat la seva alegria a la sala de premsa. Aquestes són les declaracions del tècnic, que va veure el partit des de la grada perquè ha de complir dos partits de sanció.

Confiança: “Estem contents per la manera com hem aconseguit la victòria. Ells ens han sorprès, en una jugada molt maca, i han retornat els fantasmes. Però, afortunadament, a partir de la mitja hora i, sobretot, en la segona part, amb els canvis, hem reaccionat. Ens feia falta aquest resultat perquè ens ho creiem una mica més, perquè agafem confiança. L’equip està treballant bé i ara està prenent un punt de forma òptima”

Els canvis: “Sense Marc Carbó, volíem assegurar el mig del camp, per això he fet jugar Robusté per davant de la defensa. Els canvis feien falta, perquè anàvem perdent. A vegades surten bé i a vegades no. Hem arriscat amb el 4-4-2, situant Chacopino i Natalio en punta i ens ha anat bé”

Natalio i Chacopino: “Natalio pot jugar amb un mitja punta, però si té Chaco al costat es beneficia de la seva feina”

València B i Olot: “Ens va bé aquesta victòria pels partits que vénen, a fora de casa, contra el Mestalla i l’Olot. La categoria és molt igualada, hi ha moltes sorpreses”

Foto. A. F.