Una quarantena d’aficions escapulats es van desplaçar a Vila-real per recolzar el CF Badalona, que els va obsequiar amb la tercera victòria consecutiva

Dissabte. 14 de febrer del 2015. Cap a les deu del matí sortia l’autocar d’aficionats escapulats camí de Vila-real. Carregats de fe i il·lusió, la quarantena de seguidors que es van apuntar al viatge que va organitzar la Penya Betulians sortien de Montigalà amb moltes ganes d’animar l’equip.

Després d’unes quantes hores de viatge i d’un bon dinar per agafar forces, l’autocar va arribar a la Ciutat Esportiva de l’equip groguet, carregats de bufandes, banderes i el seu inseparable bombo. Des del primer moment, tots ells van etzibar càntics de suport, que no van cessar durant els 90 minuts. El gol que Amantini els hi va regalar al minut 20 per inaugurar el marcador va ser la primera diana que van celebrar. Sis minuts més tard, els aficionats van tornar a saltar, aquest cop després d’una falta directa d’Abraham que es va colar al fons de la xarxa.

Ni amb el golàs de Cubillas al minut 80 els aficionats del Badalona van deixar de creure en l’equip, que ahir va demostrar trobar-se en un molt bon moment de forma. Al final de partit, jugadors i cos tècnic van voler agrair el suport rebut i es van acostar a la zona que ocupaven els seguidors escapulats per celebrar, tots junts, la tercera victòria consecutiva.

El recolzament, però, no va acabar aquí. Després de recollir les coses, aquest va ser l’ambient que es va trobar l’equip quan va tornar cap a l’autocar:

cfbadalona.net