L’entrenador del Badalona considera que el seu equip ha fet prou mèrits a la primera part per “liquidar” el partit i lamenta que s’hagi escapat la victòria per “un petit detall”.

Manolo González no ha marxat content de Torrellano. En declaracions a Ràdio Ciutat de Badalona, el màxim responsable tècnic de l’equip ha destacat el primer temps que han fet els seus homes: “A la primera part, hem fet un partit de 0-3; el podíem haver deixat sentenciat, però hem perdonat”. Tot i això, González es queda amb el joc: “En aquest sentit, hem estat molt bé; hem generat ocasions i ritme”.

“Sabem que guanyar a Segona B a fora de casa és molt difícil, però tenint en compte com ha anat el partit, per a nosaltres avui ha estat una llàstima”, explica. Per evitar l’empat i aconseguir la victòria, el tècnic escapulat ha fet tres canvis per “anar a buscar el partit”. “Ho havíem d’intentar”, afirma. Per això, ha fet debutar els davanters Marc Mas i Edu Silva, i també ha fet entrar el punta Roger Matamala.

Tot i això, ha estat l’Elx Il·licità l’equip que ha creat les ocasions “una mica més clares”. Segons González, “condicionades pels nostres canvis ofensius”. L’entrenador ha lamentat el gol anul·lat a Abraham que podia haver significat la victòria i “tres ocasions” que ha tingut el Badalona a la segona part i que no ha pogut acabar. Avui, només ha faltat un punt de sort i de punteria de cara a porteria. 

 

cfbadalona.net