La derrota contra l’Eldenc ha estat un cop dur. Tant el tècnic escapulat, Manolo González, com el migcampista Juanjo Prior han assegurat que l’equip no ha estat bé i que els de Toni Aparicio han estat superiors. L'autocrítica és clau per a Prior, que comenta que “s'ha d'aprendre dels errors per millorar”. González, per la seva part, ha destacat que el Badalona ha patit moltes dificultats en la faceta ofensiva. “No hem enllaçat jugades, ens ha costat generar joc i no hem competit bé. Hem perdut justament contra un equip que tampoc no ha fet gaire per guanyar”, ha declarat l’entrenador un cop finalitzat el partit.

Les baixes, una dificultat afegida

L’equip ha patit les absències de fins a sis futbolistes importants. Una circumstància que no ha sorprès Manolo González, que ja fa temps que avisa que amb les baixes l’equip pateix més del compte. És per això que espera “aprofitar les vacances per recuperar futbolites, renovar les idees i reconstruir l’equip”.

Una derrota que no esborra la bona primera part de temporada

Només falta un partit per acabar la primera volta, però el que està clar és que el Badalona acabarà aquesta primera mitja part de campionat, com a mínim, amb 25 punts a la classificació. Uns números prou bons, tot i que el tècnic reconeix merèixer-ne més. Això sí, afegeix que “l’equip està en una posició tranquil·la a la taula i ara, després de Nadal, hem d’intentar afrontar la segona volta de la mateixa manera que vam començar la lliga”. Per a Prior, “l’objectiu és refer-se i acabar de sumar els punts necessaris per salvar la categoria”. A més, assegura que la part positiva és que, “tot i passar per una ratxa no gaire bona, l’equip segueix allà i pot continuar mirant cap amunt”.

 

cfbadalona.net