Les declaracions de l'entrenador del Badalona, així com dels futbolistes Xavi Ferrón i Facundo Ponzio

Després de la victòria contra l’Hospitalet, el tècnic escapulat, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa amb la satisfacció d’haver fet bé la feina, però amb prudència perquè encara no s’ha assolit l’objectiu dels 45 punts. Un triomf meritori contra un rival com Hospitalet, “el millor equip que ha passat per Badalona”, segons el tècnic escapulat.

Els 10 dels últims 15 punts han fet creure l’afició, que veu com l’equip torna a créixer. González entén l’il·lusió, perquè el seu grup és intens i competitiu, però sap que els rivals no posaran les coses fàcils. Tot i això, el tècnic assegura que el Badalona, amb gent jove i recent incorporada que encara ha d'acabar d'adaptar-se, té marge de millora.

 

 

Dos debutants feliços

Xavi Ferrón i Facundo Ponzio han jugat per primera vegada a Montigalà com a locals. Ferrón, l’autor del gol decisiu, ja va jugar uns minuts contra el Sant Andreu i avui ha estat titular, mentre que Ponzio ha debutat oficialment amb la samarreta del Badalona. Tots dos s’han mostrat satisfets amb el resultat que ha aconseguit l’equip i, tot i que l’objectiu segueix sent la permanència, han reconegut que aquesta victòria els permet començar a canviar la forma de pensar.  

 

 

Foto: Iván Dacal – CF Badalona
cfbadalona.net