Declaracions del nostre entrenador, Manolo González, abans del partit d'aquest diumenge al migdia, contra la SD Formentera.

“Estic molt content amb Morales. El vaig fitxar jo i cada any l'hem renovat. És un gran porter, però l'altre dia vaig creure que era el moment de donar una oportunitat a Marqueta. Se la mereix perquè el seu moment de forma és prou bo perquè el posi en l'onze titular”

“El cas de Marqueta és igual que el de Uche, purament esportiu. Uche va arribar en baixa forma i ara està en un nivell que li permet competir. Jo només procuro posar els que estan millor. Res més”

“Morales és un professional. De vegades has de prendre decisions doloroses, però s'han de fer. De la mateixa manera que Morales ha fet molt per aquest equip i ha tingut un rendiment espectacular, Marqueta ha treballat molt bé per jugar”

“Diumenge haurem de proposar nosaltres, com sempre que juguem a casa. El dia de l'Ebro potser vaig posar molts jugadors ofensius i l'equip va quedar una mica descompensat. Vam voler guanyar massa ràpid. Aquesta setmana no passarà: l'equip estarà equilibrat, sortirem a guanyar però no descuidarem la defensa”

“Només podrem lluitar fins al final pel play-off si guanyem diumenge. Hem de sumar els tres punts en els dos partits de casa i el primer és aquest”

“No espero un Formentera gaire diferent del de Tito García Sanjuán. Els jugadors són els mateixos: al davant tenen bon nivell. Hem de mirar d'obrir el partit al més aviat, tenir calma i no cometre errades”

Foto: Eloy Molina.