El nostre primer entrenador, Manolo González, no es cansa d'obtenir guardons. Aquesta vegada, a més, el reconeixement li arriba dels seus paisans, i és que el de Folgoso do Courel rebrà el proper dimarts 11 d'agost el Premi Alecrín dourado de l'Esport 2015. Els Premis Alecrín són uns guardons que cada any atorga la Federación de Entidades Culturais Galegas en Catalunya (FEGALCAT) a les personalitats que més s'han distingit en la defensa i difusió de la cultura gallega. Actualment els premis consten de diverses categories, i és en la relativa als esports que Manolo González veurà reconeguda no només la seva trajectòria professional durant la seva etapa a la Montañesa i, sobretot, al CF Badalona, sinó també el seu paper clau en la revitalització de l'equip de futbol del Centro Galego de Barcelona.

 

 

L'acte de lliurament dels Premis Alecrín es celebrarà a les 12 del migdia del dia 11 d'agost a la localitat pontevedresa de Vila de Cruces. La cerimònia vol ser una festa de la galeguidade, i tindrà com a seu les instal·lacions locals del Concello de Pontevedra. Comptarà, a més del suport de la Xunta de Galicia, amb la presència de diverses personalitats del món de la cultura i la política gallega, i anirà seguida del tradicional dinar de germanor.

 

Des del club volem felicitar en Manolo per aquesta nova distinció, especialment important per a ell en tractar-se d'un reconeixement des de la seva terra, i només podem desitjar que en rebi moltes més mentre segueixi comandant el vestidor escapulat.

 

!Parabéns Manolo!

 

 

Manolo González rebrà una de les màximes distincions al seu país.

 

cfbadalona.net