El CF Badalona i Manolo González han arribat a un acord per estendre la duració del seu contracte tres temporades més. Així, el tècnic de Folgoso do Courel continuarà sent entrenador del nostre primer equip fins al 30 de juny de l'any 2018.

A la roda de premsa celebrada aquesta tarda a Montigalà, tant el president del club, Miguel Ángel Sánchez, com el mateix Manolo González s'han mostrat molt satisfets per poder rubricar aquest acord després de setmanes de negociacions entre ambdues parts. Sánchez ha posat en relleu la bona temporada que està signant enguany el Badalona, amb l'objectiu de la permanència ja assolit molt abans del que s'esperava, i ha recordat que el tècnic gallec és un home que coneix perfectament el club, format a la casa i que, a més d'haver tingut un paper important al nostre futbol base (set temporades al Juvenil i dues més al desaparegut Badalona B), també té un caràcter ambiciós i guanyador. Segons paraules del president, Manolo González ha demostrat reunir totes les qualitats necessàries per seguir ocupant aquest càrrec, i el seu és el perfil ideal per acomplir les aspiracions futures de l'entitat escapulada.

Per la seva banda el vicepresident esportiu, Cándido Viana, ha destacat la bona sintonia existent amb la directiva i la gran feina feta al llarg de tot l'any pel cos tècnic del primer equip, un dels motius principals que han facilitat aquest acord. De fet, Manolo González ha reconegut que sentir-se valorat i recolzat per la gent del club en tot moment ha estat un factor determinant a l'hora de prendre la decisió de seguir al capdavant de l'equip.

Amb aquest acord de renovació, el futur del nostre entrenador queda lligat al de l'actual Junta Directiva del CF Badalona, el mandat de la qual expira també d'aquí a tres anys. Miguel Ángel Sánchez ha aprofitat per desitjar molta sort i tot l'èxit esportiu al projecte que continuarà liderant Manolo González, que el mes de juliol passat va fer-se càrrec del primer equip per iniciar així la seva segona etapa al club que l'ha vist créixer com a professional i com a persona.

 

cfbadalona.net