Declaracions del nostre entrenador, Manolo González, abans del partit contra el Mallorca de diumenge que ve, al migdia.

“Estem resignats i decebuts perquè quan ho has passat tan malament com nosaltres, que fa poc més de dos mesos estàvem molt a prop del descens, i després de molta feina et trobes a dalt de la classificació, et fot fallar a casa. També és diferent jugar-te el play-off quan tens pressió. Així i tot tenim opcions. Tothom hauria signat que arribéssim a les dues jornades finals en el lloc on estem”

“El camp del Mallorca és complicadíssim, però l'Ebro va guanyar i el Formentera va empatar. Estic segur que som capaços de fer un bon partit i de donar una sorpresa”

“Ells tenen dues bales per sentenciar el primer lloc. Si no és diumenge, contra nosaltres, serà en la jornada final. També entenc que s'estimen més fer-ho davant del seu públic. Però també pot ser una pressió afegida. Si aconseguim fer llarg el partit i avançar-nos en el marcador, els serà molt difícil”

“A Vila-real els canvis que vaig fer en l'equip van funcionar. Contra el Formentera potser hi va haver una mica de desordre. Vaig mirar de posar la gent més ofensiva possible, per tal d'anar a buscar el partit des del primer minut. També vaig tenir en compte el cansament. Héctor Camps, per exemple, ve d'una temporada molt llarga i en moments de la segona volta no s'ha sentit bé. En definitiva, he triat els jugadors que estan més frescos”

Foto: Eloy Molina.