Marc Vito Brezmes, jove porter de 19 anys procedent del CF Damm, s'ha convertit aquesta tarda, oficialment, en nou jugador del Badalona per a les properes dues temporades.

Vito és un porter nascut a Terrassa (10/3/96) i que es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins a l'edat de cadet, quan va jugar durant dos anys a la UE Bordeta de Lleida. Finalment, després d'aquest parèntesi va retornar a Barcelona, aquesta vegada a les files del Damm, per completar els tres anys de categoria juvenil defensant la samarreta dels cervesers. Al club de Nou Barris ha quallat una campanya brillant aquest darrer curs a la Divisió d'Honor, en què l'equip va acabar la lliga en segon lloc i va classificar-se fins als quarts de final de la Copa del Rei. En aquest període en Marc va disputar 28 partits oficials (tots com a titular), en els quals només va encaixar 17 gols (0,6 gols per partit) i es va confirmar com una de les majors promeses a la porteria del futbol base català.

 

Marc Vito ha estat capità del primer equip del Damm: Un futur prometedor sota pals | Foto: @noeliadenizVAVEL

 

Manolo González ha volgut posar èmfasi en el gran avenir que li espera al terrassenc; per ell, un dels millors porters joves del país i a qui considera preparat per jugar des del primer dia si s'ho guanya i demostra el seu potencial.  De fet, la signatura per dues temporades va en aquesta direcció: “La projecció d'en Marc és brutal: ja és un molt bon porter, però és que encara ho serà més”.

 

cfbadalona.net