MERCANTIL 0 – 1 BADALONA

Gran triomf en un dels camps més complicats davant un rival molt intens.
En la primera part, l'equip contrari va estrènyer molt sobretot els primers 10 minuts però sense crear gran perill. Després, a poc a poc, el Badalona es va ser llevant la pressió de damunt i va començar a controlar el partit, tenint 3 ocasions clares que no va saber materialitzar abans de la fi de la 1ª part.
La 2ª part va començar amb la mateixa intensitat que va transcórrer la 1ª part però el Badalona en tot moment va tenir el partit molt controlat.
En el minut 60 va haver-hi un lliure indirecte a favor del Badalona dins de l'àrea que va suposar el 0-1, gol de Carlos Belmonte.
A partir d'aquest moment i com durant tot el partit, el contrari solament intentava fer mal penjant pilotes a l'àrea sense aconseguir-ho a causa de la seguretat que va tenir l'equip defensant el joc aeri i un encertadíssim Alex Pascual (porter) agafant totes les pilotes aèries que arribaven a la seva àrea.
Per la nostra banda, segons avançava el 2º temps va augmentar el nombre d'ocasions al nostre favor sent el marcador curt i no reflectint la realitat del partit.

La nota negativa del partit va ser la lesió en el transcurs de la 2ª meitat del partit de Kilian Vicente.

cfbadalona.net